Elite Home - din direktkontakt till certifierade byggfirmor i Turkiet

Hur kan Elite Home hjälpa Dig?

Låt oss hjälpa er på vägen till drömbostaden i Turkiet. Till följd av ett direktsamarbete med flertalet av Turkiets största certifierade byggfirmor kan vi erbjuda de mest prisvärda bostäderna på marknaden till största kvalitet, samt ett tryggt köp med garanti.

Ända sedan starten 1989 i Sarajevo, Bosnien, har verksamheten till största del dominerats av etablering, försäljning och förmedling inom fastighetsbranschen. Elite Home har förutom privatkunder även haft uppdrag från både kommunala och privata företag samt ambassader. Det faktum att vi varit i kontakt med flertalet olika aktörer på marknaden har breddat våra erfarenheter och vår kompetens inom fastighetsbranschen. Därför är det Elite Homes strävan att nå ut till alla, både privatpersoner och företag för en fortsatt utveckling.

Vi har själva hittat vår drömbostad i Alanya från en seriös byggfirma och sedan dess har vi haft fokus på Turkiet på grund av den växande turismen från utlandet och framför allt från Skandinavien.

Idag har vi våra kontor i Göteborg-Sverige och Alanya-Turkiet. Vad gäller specifikt Turkiet så har vi förmedlat bostäder där sedan 2003, och sedan dess har huvudfokus legat på Turkiet till följd av landets växande turism och ett ökat intresse till investering i Turkiet från utlandet, eller rättare sagt från hela världen.

Vi på Elite Home kan fastighetsbranschen och vi kan Turkiet. Därför kan vi tryggt hjälpa Er utifrån Era önskemål och Er budget, med alla steg på vägen till er drömbostad, men även efteråt är vi tillgängliga för Er för att ni ska känna Er trygga. Vi hjälper bland annat till med visningsresor, rådgivning, låneansökan, inredning och möbler, försäkringar, juridiska avtal, banker i Turkiet, handlingar från turkiska myndigheter .m.m. (Skatteverket-Tax Office).

Vänligen kontakta oss på Elite Home för seriös och opartisk rådgivning helt gratis

Observera att det bara är en bråkdel av det totala utbudet som redovisas på vår hemsida. Vänligen kontakta oss på Elite Home för mer information, rådgivning eller bara ett trevligt samtal, helt kostnadsfritt!

Elite Home – We feel Turkey

Det här är vi

Ismet Hadzic

Ägare - Mäklare

ismet@elitehome.se

Ismir Hadzic

Marknadsföring

ismir@elitehome.se

Ada Hadzic

Försäljning och
kundtjänst

ada@elitehome.se